Τα δέρματα και τα υλικά μας επιλέγονται με γνώμονα την αντοχη στο χρόνο και στην σκληρή χρήση. Τα υλικά είναι άριστης ποιότητας σε όλες τις κατασκευες μας και για όλα τα σχέδια.

Κόβουμε με ειδικό ατσάλι ( μαχαίρι ) ακριβείας για να βγαίνουν σε σωστές προδιαγραφές οι διαστάσεις των καπνοθηκών (30gr)

Το επόμενο βήμα, είναι να μεταφερθούν στα εργαστήρια της κεντητικάς μας για να κεντηθεί μια μια με το σχεδιο της αρεσκείας σας πάντα διατηρώντας το επίπεδο της ποιότητας μας ψηλά, αφού επιλέγουμε ανεξίτηλες κλωστές με υψηλή αντοχή.

Μόλις τελειώσει η διαδικασία του κεντήματος μεταφέρονται στα εργαστήρια ραφής όπου εκεί μια μια κατασκευάζονται και δένονται σφιχτά. Η καπνοθήκη έχει εσωτερική επένδυση όπου τοποθετείται το “σακουλάκι” του καπνού σας, αλλά και ειδική θήκη για τα φιλτράκια σας με εσωτερική σατέν επένδυση. Οι θήκες κλείνουν- σφραγίζουν με φερμουάρ. Αφού ολοκληρωθεί η ένωση των κομματιών της καπνοθήκης, στις 4 γωνίες της μπαίνουν ισχυροί μαγνήτες, που κρατούν το κάλυμμα κλειστό, παρέχοντας παράλληλα και εύκολα πρόσβαση στο εσωτερικό τους.

Η Stay-Tuned.Gr έχει διακριθεί και λαμβάνει άξια την πρωτιά, όσον αφορά την ποιότητα των καπνοθηκών της, αλλά βρίσκεται σε θέση ισχύος, όσον αφορά την ποικιλία σχεδίων, αφού μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς καπνοθήκες με ό,τι σχέδιο επιθυμείτε, ή ακόμα και με το λογότυπο της εταιρείας σας ή της αγαπημένης σας ομάδας.

Κάνε την παραγγελία σου παρακάτω!

Δείτε μερικά δείγματα:

Κάνε την παραγγελία σου

×
×

Cart