Σχετικά με εμάς

H stay-tuned.gr είναι η νέα μας επωνυμία από τον Μάιο του 2019, ενώ στον χώρο βρισκόμαστε από τα τέλη του 2014 με το όνομα  “kskentimata.com” όπου ασχολείται με είδη ενδυμασίας – αξεσουάρ σε Λιανική & Χονδρική.
Έτσι ξεκινήσαμε να δημιουργούμε κεντήματα σε διάφορα σχέδια ενδυμασίας & αξεσουάρ, για εταιρικά λογότυπα και σχέδια ιδιωτών, που μας ανέθεταν !!!

Το 2015 ανοίξαμε το πρώτο μας φυσικό κατάστημα στην Πετρούπολη με την ονομασία “KSkentimata”. Εκεί ξεκίνησε ένα μαγικό ταξίδι για εμάς με μέρες γεμάτες έμπνευση και δημιουργία. Δημιουργία που πολλές φορές ακολουθούσε από ιδέες των πελατών μας.

Έτσι μετά από τόσα χρόνια είμαστε σε θέση να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας με μοναδικό γνώμονα την ποιότητα .

Από τα τέλη του 2015, τα μπλουζάκια μας αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό μέσω του διαδικτυακού μας καταστήματος, ανανεώνοντας συνεχώς σχέδια και ιδέες, έχοντας πάντα σαν πρωταρχικό μας μέλημα την καλύτερη ποιότητα σε συνδυασμό με την βέλτιστη τιμή.

Τα μπλουζάκια και τα αξεσουάρ μας είναι όλα κεντημένα απευθείας στο ύφασμα, ακολουθώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σε υλικά αρίστης ποιότητας, με ανεξίτηλες κλωστές, που φημίζονται για την αντοχή τους ακόμα και σε υψηλές θερμοκρασίες.

Τον Ιούλιο του 2018 ανανεώσαμε τις παροχές μας ακόμη περισσότερο γιατί εσείς μας το ζητήσατε .
Πλέον σαν Stay-tuned.gr δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον χώρο της ψηφιακής εκτύπωσης όπως φυλλάδια, κάρτες, beach flag, αυτοκόλλητα ψηφιακής & αυτοκόλλητα κοπτικών, στάμπες, στάμπες μεταξοτυπίας, στάμπες βινυλίου και ότι άλλο μας ζητηθεί.

Η εταιρία Stay-tuned.gr εξυπηρετεί πελάτες από όλη την Ελλάδα ακόμη και στο Εξωτερικό με τις παραγγελίες να στέλνονται μέσα σε 1-2 εργάσιμες μέρες ( αν είναι διαθέσιμα) ή έως 7 εργάσιμες (αν δεν είναι διαθέσιμο ή αν είναι ειδική παραγγελία .)

Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με την Γενική Ταχυδρομική και όλα τα δέματα καλύπτονται με ιδιωτική ασφάλιση από το κατάστημά μας, μέχρι την παραλαβή από τον δικαιούχο του δέματος. . !!